Mijn netwerk

Als uitvaartverzorger werk ik continu samen met andere bedrijven die werkzaam zijn in de uitvaartbranche. Het komt erop neer dat ik datgene inkoop wat nodig is om de beoogde uitvaart vorm te geven.
Het betreft niet alleen het bestellen van een kist, het opmaken van rouwdrukwerk of het laten samenstellen van een schitterend bloemstuk.
Ik kan u ook adviseren wanneer u kiest voor een niet-standaard invulling van een uitvaart.
De uitvaartbus (Rouw V.I.P.) bijvoorbeeld kan soms de perfecte oplossing blijken te zijn voor rouwvervoer. En wat te denken van de rouwclown en het uitvaartspeelgoed? Dit kunnen allemaal toevoegingen zijn aan het afscheid die enorm waardevol kunnen zijn.
 
Met alle genoemde organisaties of personen die vermeld staan in de lijst heb ik reeds samengewerkt. Ik ben op de hoogte van hun manier van werken en onderschrijf deze ook. Door op de hoogte te blijven van vernieuwende ontwikkelingen binnen de uitvaartbranche breid ik mijn netwerk geleidelijk aan verder uit.
Dit wil niet zeggen dat ik puur en alleen van hun diensten gebruik maak. Wanneer nabestaanden bijvoorbeeld kiezen voor een kist van een andere leverancier, wordt deze kist gewoon besteld.
 
Op de bijgevoegde lijst vindt u een overzicht van mijn professioneel netwerk.
Door op de betreffende links te klikken, krijgt u een idee van alle mogelijkheden die Brigitte Bollen uitvaartverzorging u kan bieden.
 
 

Delen: